A program csomagodat Te saját magad állíthatod össze, ahhoz mérten mire van szükséged!
Amihez 28 napos edzésprogramot kapsz ajándékba
ingyen! 🙂

vásárolj min. 22.000 Ft felett és a edzésprogramok egyike ingyen a tiéd!

DSC_9341
KATTINTS A KÉPRE
KATTINTS A KÉPRE
KATTINTS A KÉPRE

22.000 Ft feletti vásárlás esetén a katonai edzésporgramunk ajándék!

Rakd össze a csomagod, azok alapján, hogy mire van szükséged!

35.000 ft feletti vásárlás esetén a katonai edzésporgramunk ajándék!

Szállítási költséget elengedjük, Aloe vera testápolót kapsz ajándékba!

Rakd össze a csomagod, azok alapján, hogy mire van szükséged!

45.000 ft feletti vásárlás esetén a katonai edzésporgramunk ajándék!

Szállítási költséget elengedjük, Expressz müzliszeletet kapsz ajándékba!

Rakd össze a csomagod, azok alapján, hogy mire van szükséged!

Rólam

A legtöbb esetben  a saját személyes tapasztalat által nyersz megvilágítást arra, hogy valami nincs rendben a szervezeteddel: 26 évesen a folyamatos fáradtság, aluszékonyság, kedvtelenség és + 10 kg súlyfelesleg, amit 3 hónap alatt szedtem fel, vezetett ahhoz, hogy kivizsgáltassam magam.  TSH, T3, T4 értékeim nem voltak megfelelőek, sőt… Ezzel egy egész lavina indult el, amit akkor még nem értettem: felborult a hormonrendszerem, sikertelenek voltak a fogyókúrák és a diéták, amik azelőtt olyan könnyen mentek. Naponta edzettem, amik hatására, nem hogy jobban, de még rosszabbul is lettem, sőt + 10 kg is rám jött…

Felkerestem egy endokrinológust, ahol Hashimoto autoimmun betegséget, azaz pajzsmirigy alulműködést diagnosztizáltak és gyógyszer szedését javasolta. Hihetetlenül elkeseredtem, de nem akartam beletörődni abba, hogy „életem végéig így kelljen élnem”.

Ezért mit csináltam?! Elkezdtem kutakodni az interneten, külföldi és itthoni oldalakat böngésztem, hogyan alakulhat ki ez a betegség és milyen természetes módszerek vannak, amivel segíthetek magamon.

Táplálkozási tanácsadónak tanultam, hiszen ez az alapkézés, amire építkezni tuok, majd rengeteg képzést elvégeztem, legfőképenn a betegségemre vonatkozóan, aminek hatására, nem hogy válaszokat kaptam volna, de még több kérdésem lett. A tanulást folytattam tovább, még több képzést megcsináltam, külföldi ország legkiválóbb szakembereinek előadását hallgattam, nem kevés időt és pénzt áldoztam a megszerzett tudásomért.

Hát igen, rá kellett jönnöm, hogy a sablon diéták nem mindenkinek válnak be. És fel kellett nőnöm arra, hogy megértsem, hogy igen az egészségünk a legfontosabb, nélküle mit sem ér az élet.

Bárcsak ne a saját káromon jártam volna be ezt az utat, de megérte, hogy most olyan szakmai tudást tudjak átadni, amivel megérted hogyan függ össze szervezetünk megfelelő működése a táplálkozásunkkal, a sporttal és mentális egészségünkkel.

Elhatároztam, hogy segítek és utat mutatok másoknak, akik ugyanilyen problémákkal küzdenek mint én. Azokból a hibákból amit Én elkövettem, tanulva, meg lehessen előzni a hasonló problémákat és egy egészéges életmódot tudjon beiktatni mindenki az életében.