A táplálkozás kulcsfontosságú az egészséges és izmos testfelépítéshez, mindannyian tudjuk, de nem mindig tudjuk, hogyan csináljuk.

Engedd meg, hogy segítsek Neked, hogy átbeszéljük az életed körülményeit (betegség, szokások, stb.), majd építsünk egy egészséges életmódot a napi tevékenységek köré. Két lehetőség közül választhat, akár 4 hetes edzéskihívás, akár 4 hetes táplálkozási programot válaszd, bármi is legyen a személyes céljod.

100% -os eredményt ígérek minden egyes személynek.

Miért találtam ki a KATONAI EDZÉSPROGRAMOT?
Mert mindenkinek szükséges van rendszerre az életében! Gondoljunk bele, az óvodások, iskolások is egy rendszerbe csöppenek bele, ami alapján gördülékenyen mennek a mindennapjai!
Tudják mi a napirendjük, így zökkenőmentes a napjuk! Na ezt felnőtt korukra mi elfelejtjük, nem gondoljuk hogy szükségünk lenne rá! Már pedig igenis nagy szükségünk van rá!
De kis odafigyeléssel időt szakíthatunk magunkra, hogy nem érezzünk lelkiismeret furdalást, ezzel a szuper KATONAI EDZÉSPROGRAMMAL!
15,30,60 perces edzések, különböző nehézségűek, szuper hatékony gyakorlatok! Én tudom, hogy mi kell a nőnek!

Hogy miért fontos a táplálkozás? Mert a siker kulcsa nem csupán a sport. A sport 20%, míg a táplálkozás 80% döntő többségű.
Ezt miért is mondom? Volt, hogy el kezdtél sportolni? De nem volt nagyon látványos a változásod?
Na ez pontosan azért van, mert az étkezési szokásaidon nem változtattál! A koplalás sem megoldás… Maximum ideig óráig, de semmiképpen nem hasznos! Ilyenkor mindig sok kérdés felmerül benned, mit lehet enni, mikor, mivel, hogyan? Tudom pontosan mi kavarog a fejedben! Szeretném, ha koplalás nélkül érnétek el célotokat!
Az egészséges életmód nem lehetetlen küldetés, csak valakinek meg kell mutatni a helyes utat!