BOOTCAMP SHAPE

Szicíliában

Most már hivatalos: Önismereti Táborokat indítok Szicíliában, Cataniában!
Lépj ki a komfort zónádból! Ismerd meg önmagad, érvényesítsd önmagad, erősítsd meg saját karaktered a meseszép tenger közelében, szuper levegőn! Fantasztikus kirándulásokon vehetsz rész, ahol kikapcsolódsz, megleled a benned rejlő erőt és energiát, valamint a képzelőerőd amit el tud képzelni, bármire képes vagy / leszel!

A tábort 1 főnek (nőknek) tartom, szeretném kiépíteni az erős kapcsolatot, konnektálni veled, ha esetleg barátnővel érkezel, akit már ismersz, ezen esetben max 3 főig vállalom a tábort.
Én már alig várom, hogy egy új fejezet nyíljon az életedbe, megismered önmagad, magabiztos és erős nő legyél, amihez hidd el, szükséged van ahhoz, hogy kilépj a komfort zónádból!
Várlak Szicíliában, amivel már megteszed az első lépést a fejlődésedhez!

Mit tartalmaz az önismereti tábor?

Csomagok

Standard Csomag

Premium Csomag

Árak

Standard csomag:

200 eurótól indulnak a standard csomagok, emailben kiküldöm a tájékoztatót, majd megjelelöd a számodra tetsző programokat és visszaküldöd a részemre. Ezekután a videóhívás időpontját fixáljuk és ott átbeszéljük a részleteket. 

 

Premium csomag:

300 eurótól indulnak a premium csomagok, emailben kiküldöm a tájékoztatót, majd megjelölöd a számodra tetsző programokat és visszaküldöd a részemre. Ezekután a videóhívás időpontját fixáljuk és ott átbeszéljük a részleteket.

Mit kell tudni rólam, ki vagyok én?

BootCamp Shape szicíliai önismereti tábor

Rólam mondták

Ajándékozd meg magad, változasd meg az életed!
A tábor eredményességére garanciát vállalok!

Szicília